Raumalla järjestetään elokuussa kiinnostava hyväntekeväisyystapahtuma, jossa nähdään myös iso liuta NHL-tähtiä.

Kyseessä on Alumni All Star 2018 -tapahtuma, joka järjestetään 17. elokuuta. Päivä huipentuu näytösotteluun, jossa kohtaavat huippukiekkoilijoita pursuilevat Länsirannikon Alumni ja Liiga Alumni.

Pelissä nähdään huikea määrä ex-tähtiä sekä nykyisiä huippunimiä. Jäälle ovat lupautuneet jo muun muassa Patrik Laine, Jesse Puljujärvi, Joel Armia, Mikko Rantanen ja Rasmus Ristolaiseen.

– Melkein kaikki NHL-tähdet ovat jo kertoneet halukkuudestaan. Tässä soitellaan vielä pelaajia läpi, mutta jo nyt voi sanoa, että tästä tulee kaikkien aikojen suomalainen tapahtuma. Kuten Esa Tikkanen sanoi, toista tällaista ei tule Suomeen, tapahtuman puuhamies Raimo Vahanto hehkuttaa Leijonat.comille.

Tähdet pelaavat kaksi erää kestävän ottelun. Kolmas 20-minuuttinen on korvattu taitokisalla.

NHL-starat kisaavat muun muassa kovimmasta laukauksesta, nopeimman luistelijan tittelistä. Tämän ohella tarjolla on myös tekniikkakilpailu sekä klassinen voittomaalikisa.

– Olemme saaneet NHL:stä tutut mittauslaitteet. Silloin nähdään muun muassa, miten kovaa se Laineen pommi lähtee, Vahanta hehkuttaa.

Tapahtuman tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen. Raumalla odotetaan täyttä tupaa – sen myötä lippujen hinnat on laskettu alas.

– Me halusimme iskeä lippujen hinnat niin alas, että jokaiselle on mahdollisuus tulla katsomaan. Helsingissä näihin olisi isketty varmasti vielä nolla perään, Vahanto virnistää.

Lähde: Leijonat.comin alkuperäinen juttu