NHL-seurat ovat pelanneet tällä kaudella nyt viidestä kuuteen ottelua, jo luonnollisesti sesongin alku on pitänyt sisällään mukavia yllätyksiä. Esimerkiksi harva jaksoi uskoa New Jerseyn loistavaan aloitukseen, saatika sitten Vegas Golden Knightsiin.

Mukaan on mahtunut myös suuria pettymyksiä, joista suurimmat ovat ehdottomasti Arizona Coyotes sekä New York Rangers.

Pelaajiakin kesällä vaihtaneet seurat ovat nimittäin kontanneet ensimmäisistä otteluistaan lähtien. Rangers on pelannut tähän mennessä seitsemän ottelua, joista sillä on kasassa ainoastaan yksi voitto ja 3 pistettä.

[readmore from=”suomalaiset”]

Coyotes on sen sijaan NHL:n ainoa seura, joka ei ole vielä napannut tällä kaudella voittoa. Viime yönä se otti nokkiinsa Dallas Starsia vastaan lukemin 3-1.

Yleensä kun joukkueet aloittavat kautensa erityisen surkeasti, yritetään kurssia kääntää tavanomaisesti yhdellä asialla; päävalmentajan vaihdoksille. Siksi onkin relevanttia pohtia, että ovatko Rick Tocchet sekä Alain Vigneault jo potku-uhkien alaisuudessa.

Tocchet saapui Coyotesiin viime kesänä. Vielä viime kaudella hän toimi Pittsburgh Penguinsin apuvalmentajana. Vigneault on sen sijaan toiminut Rangersin pääluotsina jo kaudesta 2013-14 lähtien.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.