Colorado Avalanchen ja Matt Duchenen tilanteesta on jauhettu jo reippaasti kyllästymisrajan ylitse, mutta nyt tunnelin päässä on vihdoin valoa.

Vaikka denveriläisseura on katastrofaalisen viime kauden jälkeen saanut lentävän lähdön NHL-kauteen 2017-18, voittamalla kauden seitsemästä ensimmäisestä ottelustaan neljä; se on melkoinen saavutus joukkueelta, jonka kaikki lyttäsivät maanrakoon ennen kauden alkua.

Voittaminen onkin varmasti maistunut Avalanche-pelaajille, mutta siitä huolimatta alan arvostetuimpiin toimittajiin lukeutuvat Elliotte Friedman, Chris Johnston ja Jeff Marek ovat varmoja, ettei voittamisesta ole ollut korjaamaan Duchenen pahasti tulehtuneita välejä seuransa kanssa.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

Itse asiassa edellä mainituista toimittajista Sportsnetin Friedmanilla onkin varsin miellyttävää kerrottavaa kaikille niille, jotka toivovat koko Duchene-saagan vihdoin ja viimein ratkeavan sekä siten katoavan pois kartalta.

– Uskoakseni he käyvät tällä hetkellä potentiaalisten kauppakumppanien ”ei-NHL:ssä-pelaavia” lupauksia läpi – etenkin vasemmalta ampuvia puolustajia. Tämä saattaakin olla omiaan ratkaisemaan pattitilanteen siirron suhteen, edellyttäen, että Coloradon scoutit pitävät siitä, mitä he näkevät.

Toisin sanoen Avalanche on siis oletettavasti valmis pudottamaan pyyntihintaansa ja se olisi eittämättä vihdoinkin se muutos, joka kanadalaissentterin kaupan toteutumiseen vaaditaan.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.