Viime vuosina NHL:n yhdeksi huonoimmaksi joukkueeksi osoittautunut Colorado Avalanche palaa tällä kaudella sarjan pohjalta pois, mikäli on uskominen BSN Denverin asiantuntijoita.

Joukkueen ”nousun” lisäksi toimittajakolmikko Adrian DaterEvan RawalJ.D. Killian uskoo sivuston artikkelissa siihen, että jo sesongin avausottelussa reppua heiluttanut Mikko Rantanen ottaa roolia maalinteossa.

Tämän teksin kirjoittaja laittoi nousu-sanan lainauksiin tarkoituksella. Nousu meinaa sivuston toimittajien mukaan Avalanchen kampeamista pois pohjalta, mutta toisaalta pudotuspelit jäävät mahdollisesti vieläkin haaveeksi.

– Viime vuoden lopulla nähtiin monta liian heikkoa osa-aluetta, Dater sanoi sivustolle menneisyyteen viitaten.

– Avalanche kerää noin 85 pistettä ja Rantanen on johtava maalintekijä, Killian puolestaan pohti tulevaa.

Rantanen nauttii toimittajien luottoa

Colorado voi muutenkin heiluttaa reppua viime kautta tiheämmin, sillä hyökkäysarsenaalissa on Daterin ja Rawalin mielestä potentiaalia enemmän kuin hetkeen. Tästä voisi olla iloa myös nuorten vuoden 2016 maailmanmestarille.

– Luulen, että hyökkääjät ovat parempia – (Alexander) Kerfoot, (Tyson) Jost, (J.T.) Compher, kypsempi Rantanen, (Nail) Jakupov ja niin edelleen. En usko, että he ovat vähiten maaleja tekevä joukkue liigassa, Dater mietti.

Colorado jäi NHL:ssä viime kaudella viimeiseksi. Joukkue teki surkeat 166 maalia, joka oli vähiten koko sarjassa. Nyt ääni kellossa kuitenkin muuttunee.

– Rantanen johtaa joukkueen maalitilastoa, Nikita Zadorov tekee ison läpilyönnin. Ei ehkä pisteiden valossa, vaan jäällä tekemillään asioilla. Odotan häneltä isoa vuotta, Rawal puolestaan komppasi.

Toimittajat ovat ainakin avausottelun perusteella oikealla suunnalla arvioidensa suhteen Sekä Kerfoot, Rantanen, että Jakupov ylsivät tehoille joukkueen voitokkaassa avausottelussa.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.