Montreal Canadiensin kesällä hankkima tähtihyökkääjä Jonathan Drouin oli mediajätti Sportsnetin tentattavana Itäisen konferenssin kärkisenttereistä.

Nuoresta Drouinista ollaan ainakin harjoituskauden aikana pyritty tekemään Canadiensin uutta ykkössentteriä, mutta lopulta tuleva kausi näyttää, mikä hänen roolinsa perinteikkäässä seurassa tulee olemaan.

Mutta tällä hetkellä hän on sitä, siis keskushyökkääjä, ja Drouinilta kyseltiinkin muista Itäisen konferenssin kärkisenttereistä.

Esille nousi ensimmäisenä nimenä Boston Bruinsin erittäin arvostettu Patrice Bergeron, sillä Drouin paljasti haluavansa mukailla Bruins-sentterin peliä, mutta ehkä kaikkein maukkaimmat kehut sai Florida Panthersissa useamman vuoden ajan Drouinin ”verivihollisena” toiminut Aleksander Barkov.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Siinä on kaveri, joka unohdetaan aina. Hän pelaa Floridassa ja (siksi) ihmiset eivät puhu hänestä riittävästi. Katsokaa hänen tilastojaan ja sitä, miten hän pelaa; hän on iso kaveri ja hän on vahva kiekon kanssa kulmissa.

– Mutta sitten voit katsoa häntä myös rankkareissa ja huomaat nopeasti, miten sairaat hänen kätensä ovat. Taitotasoltaan hän on samalla viivalla (Jack) Eichelin ja (Connor) McDavidin kanssa.

Drouinin mielipiteet muista Itäisen konferenssin huippusenttereistä voit käydä lukemassa Sportsnetin verkkosivuilla (TÄÄLTÄ).

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.