Boston Bruinsin kokoonpanossa pitäisi tapahtua valtava määrä muutoksia, jos se ei lähtisi kauteen Tuukka Rask ykkösvahtinaan. Suomalainen nauttii nimittäin seurassa valtavaa luottoa, eikä hänen sivuuttamisensa tule olemaan helppo urakka.

Se mikä Bostonissa kuitenkin on vapaana, on Raskin lepuuttajan rooli. Sen kakkosvahdista ei nimittäin ole vielä tietoa, mutta todennäköisimpinä vaihtoehtoina siihen pidetään lupaavia Zane McIntyrea, Malcolm Subbania sekä kokennutta Anton Khudobinia.

Subban uskookin, että hän saattaa hyvinkin napata kyseisen roolin itselleen. Helppoa sekään ei tule olemaan, sillä paikasta kisailee kaksi toinen toistaan pätevämpää torjujaa.

– Tiedän lahjakkuuteni paremmin kuin kukaan muu ja uskon, että voin pelata. Haluan tulla leirille ja todistaa sen. On selvää, että se on helpommin sanottu kuin tehty, Subban kertoi Boston Heraldille.

– Kaikki leirillä uskovat, että he voivat pelata tai muuten he eivät olisi täällä. Yritän vain todistaa, että voin pelata NHL:ssä tai saada ainakin tilaisuuden.

Subban on päässyt Bruinsin maalinsuulle edellisen kolmen kauden aikana vain kahteen otteeseen, joissa hänen tilastonsa ovat vähemmän mairittelevat 72,7/5.81. Subban varattiin Bostoniin kesällä 2012, kun seura varasi hänet ensimmäisen kierroksen 24. pelaajana.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.