Yhdysvaltojen jääkiekkoliitto on joutunut jälleen huonoon valoon sen naismaajoukkueen suhteen, sillä tällä kertaa se ei ole evakuoinut Irma-hurrikaanin alta pois. Hurrikaanin on tarkoitus iskeä Floridan osavaltioon tänään, missä maajoukkue on leireilemässä.

– Kuusi kuukautta olympialaisista, niin miksi jätät eräät parhaat urheilijasi hurrikaanin armoille, agentti Brant Feldman kertoi eilen USA TODAYN mukaan.

– Toivon asiakkailleni kaikkea hyvää heidän terveytensä ja hyvinvoinnin kannalta, kun 3-4-luokan hurrikaani lähestyy, eikä heitä evakuoitu.

Aiemmin viime kaudella USA:n jääkiekkoliitto joutui huonoon valoon sen vuoksi, että se ei suostunut naispelaajien vaatimuksiin suurentaa heidän korvauksiaan. Tämän vuoksi pelaajat olivat lähellä boikotoida MM-kisoja.

Feldman heittikin ilmoille rajun väitteen sen suhteen, miksi maajoukkuetta ei koskaan evakuoitu; koska hei ovat vain naisia. Toki agentin ärtymyksen ymmärtää, sillä muun muassa useita MLB-otteluita, NHL:n harjoitusleirejä sekä amerikkalaisen jalkapallon yliopisto-otteluita on sijoitettu toisaalle tulevan myrskyn vuoksi.

– Kaikki nämä miesten joukkueet ovat evakuoitu, joten miksi naisten joukkueelle ei tehty samaa? Kyse on siitä, että ovat he vain naisia… ja tämä on minulle todella typerää, sillä he ovat meidän olympiajoukkueemme.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.