Detroit Red Wingsin kesä on ollut kummallinen. Surkean viime kauden jälkeen sen uskottiin vihdoin aloittavan jälleenrakennus, mutta veteraanipuolustaja Trevor Daleyn kolmivuotinen sopimus kieli jostakin aivan muusta.

Tällä hetkellä Red Wingsin ainoa nuoriin pelaajiin liittyvä teko on se, että lupaava Andreas Athanasiou on karkaamassa KHL:ään, sillä seura ei ole suostunut hänen sopimusehtoihinsa.

Lisäksi Red Wings on pestannut syksyn harjoitusleirilleen kokeneen David Boothin, joka on pelannut edelliset kaksi kautta KHL:ssä. Nyt Booth on saanut seuraa veteraanihyökkääjä P.A. Parenteausta.

Allan Walsh, joka toimii Parenteaun agenttina, kertoi asiasta viime yönä. 34-vuotias laituri ei kuitenkaan suinkaan saanut suoraa sopimusta, vaan hänen statuksensa on try out -pelaaja.

Parenteau pelasi viime kaudella sekä New Jersey Devilsissä että Nashville Predatorsissa yhteensä 67 runkosarjaottelua. Näissä kokenut hyökkääjä viimeisteli 13 maalia ja yhteensä 28 tehopistettä. On kuitenkin syytä muistaa, että vielä toissa kaudella Parenteau iski Toronto Maple Leafsin paidassa 20 täysosumaa.

Parenteaun Red Wings -pestiin saattaa olla hyvinkin luonnollinen syy, sillä tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä, että Athanasiou ei ole osallistumassa Red Wingsin pian alkavaan harjoitusleiriin.

Sen lisäksi kokenut Johan Franzen tullaa jälleen mitä luultavimmin asettamaan pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle, joten häntä ei voida hyödyntää myöskään harjoitusleirillä.

Näistä syistä johtuen Red Wingsin harjoitusleirillä saattaa olla muutama hyökkääjän paikka vapaana, jotka tullaan täyttämään juurikin Parenteaulla sekä Boothilla.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.