Winnipeg Jets oli luultavasti viime kaudella suomalaisten eniten seurattu NHL-seura, sillä sen riveissä kiekkoili ensimmäistä sesonkiaan maamme uusi megatähti, Patrik Laine.

Laine ei myöskään pettänyt, sillä hän teki 73 runkosarjaotteluun 36 maalia ja yhteensä 64 tehopistettä. Ei hassummin 18-vuotiaalta tulokkaalta, joka pelasi ensimmäistä kauttaan Pohjois-Amerikan kapeissa kaukaloissa.

Jetsin tulevaisuus ei kuitenkaan pidä sisällään ainoastaan yhtä suomalaista superlupausta, sillä myös Kristian Vesalainen löytyy tätä nykyä Jetsin pelaajalistoilta. Seura varasi hänet viime kesänä ensimmäisellä kierroksella.

Nyt arvostettu The Hockey News on listannut Vesalaisen korkealle ”Future’s Watch” -juttusarjassaan, joka käsittelee jokaisen NHL-seuran kymmentä parasta lupausta. Vesalainen komeilee Jetsin listauksessa sijalla neljä.

The Hockey News arvelee, että Vesalainen tulee tekemään NHL-läpimurtonsa kaudella 2020-21. Jutussa kehutaan hänen kokoaan, kiekonhallintaa sekä luistelua. Ainoa miinuspuoli Vesalaisella on The Hockey Newsin mukaan hänen intensiteettinsä.

Vesalaisen edelle ovat rankattu ainoastaan Kyle Connor, Jack Roslovic sekä Logan Stanley.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.