Edmonton Oilersin Connor McDavid on pelannut käytännössä ottaen vasta puolitoista kautta NHL:ssä, mutta hän on jo nyt vähintäänkin yksi maailman parhaista jääkiekkoilijoista.

McDavid hurmasi viimeistään päättyneellä kaudella koko jääkiekkoilevan kansan, kun hän pääsi vetämään ilman loukkaantumisia ensimmäisen täyden kautensa NHL:ssä.

NHL-fanien katseet kiinnittyivät ennen kaikkea McDavidin käsittämättömään nopeuteen ja kykyyn nähdä kaukalo sekä luoda tilanteita, mutta vähintään yhtä korkealla on hänen henkilökohtainen taitotasonsa.

Oilers-kapteeni antoikin melkoiset näytteet osaamisestaan harjoitussessiossa, ja kun katsoo hänen tekemistään, ei sitä voi pysähtyä muuta kuin ihailemaan.

McDavid jakoi myös omalla Twitter-tilillään pätkän, jossa yhdistyvät sekä hänen kiekonkäsittely että huima luistelunopeus.

Connor McDavid

@cmcdavid97
Fun week @PEPHockey camp. Getting some edge work in #RethinkYourTraining

McDavid voitti päättyneellä kaudella NHL:n pistepörssin, ollen ainoa 100 tehopisteen rajapyykin rikkonut pelaaja, kun hän naulasi 82 runkosarjaotteluun pisteet 30+70=100.

Kauden päätteeksi järjestetyssä NHL:n palkintogaalassa hän pokkasi palkintokaappinsa Hart Trophyn (NHL:n arvokkain pelaaja), Ted Lindsay Awardin (pelaajien valitsema MVP) ja Art Ross Trophyn (pistepörssin voittaja).

Edellä mainittujen palkintojen lisäksi hän oli mukana NHL:n tähdistötapahtumassa ja lisäksi hän tuli valituksi NHL:n ensimmäiseen All Star -kentälliseen.

Nuori Oilers-kapteeni herätti myös tänä kesänä jonkinasteisen kohun, kun hän solmi albertalaisseuran kanssa kahdeksan vuoden ja 100 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen. Tuore sopimus tekee hänestä kaudesta 2018-19 alkaen NHL:n parhaiten palkatun pelaajan, sillä hänen vuosipalkkansa on huimat 12,5 miljoonaa dollaria.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.