Kun San Jose Sharks ja Joe Thornton saivat 8 miljoonan dollarin jatkosopimuksensa valmiiksi, allekirjoitti tähtihyökkääjä nimensä paperiin ruohonleikkurin päällä.

Otos kuvasti juuri sitä, mitä Thornton on; iloinen partaveikko, joka ei ota juuri mitään turhan vakavasti. Ja olihan miehellä myös aitoa aihetta hymyyn, sillä kyseessä oli hänen komean NHL-uransa hintavin sopimus.

Top Shelf Sports Management Inc

@Topshelf_TSSM
Client Joe Thornton, who turns 38 today, signing new 1 year contract with a total value of $8 million. Happy Birthday Jumbo! @SanJoseSharks

Pian tämän jälkeen Montreal Canadiens väänsi tähtivahti Carey Pricen kanssa kahdeksan vuoden jatkosopimuksen, jonka myötä Price tienaa vuositasolla keskiarvolta 10,5 miljoonaa dollaria.

Pricen mukaan myös hän istui puhelun saadessaan ruohonleikkurin päällä, joten tästä tuli samantien suoranainen hitti.

Stephen Whyno

@SWhyno
Joe Thornton also signed his contract while cutting his lawn. Carey Price earlier got call from agent while cutting lawn. This is a thing.

Nyt ”ruohonleikkuri-klubiin” on liittynyt jo kolmas jäsen; Florida Panthersin Mark Pysyk. Hän allekirjoitti nimittäin oman jatkosopimuksensa juurikin ruohonleikkurin päältä, mutta koska Pysykin tulot eivät ole Thorntonin tai Pricen kanssa samaa luokkaa, istui hän ajettavan koneen sijasta työnnettävän ruohonleikkurin päällä.

Mark Pysyk

@mpysyk03
Very excited to be back with @FlaPanthers for 3 more years! Still got some work to do to get a real ride on mower. #jumbojoe #legend

Pysykin uusi sopimus Panthersin kanssa on kolmivuotinen ja arvoltaan 8,2 miljoonaa dollaria. Hän siis tienaa sen myötä keskiarvolta reilut 2,7 miljoonaa dollaria kaudesta.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.