Montreal Canadiens solmi tähtivahti Carey Pricen kanssa eilen mammuttimaisen jatkopahvin. Sopimus on pituudeltaan kahdeksan vuotta ja sen arvo on käsittämättömät 84 miljoonaa dollaria.

Price siis tienaa ensi kauden jälkeen uskomatonta 10,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa, mikä tekee hänestä NHL:n ylivoimaisesti parhaita tienestejä nauttivan maalivahdin.

Tästäkin huolimatta, kun Price astui ensimmäistä kertaa median eteen jättimäisen jatkosopimuksen solmimisen jälkeen, ei hän ottanut pahvista sen kummallisempia paineita. Price tunnetaan muutoinkin rentona kaverina, joten tämä ei ollut sen suhteen kummoinen ihme.

– Me tavallaan vain puskimme tällaisen (sopimuksen) ulos, Price kertoi toimittajille NHL.com:n Arpon Basun mukaan.

Ainoa organisaatio, jonka tulee koskaan tuntemaan

Kanadan Vancouverissa syntynyt Price on edustanut tähän mennessä NHL-tasolla vain Montreal Canadiensia, eikä hän tule uuden pahvinsa myötä muita organisaatioita edes kokemaan.

Price aloitti NHL-uransa kaudella 2007-08, jolloin hän pelasi Canadiensin maalinsuulla 41 runkosarjaottelua.

Mieheltä kysyttiinkin, että harkitsiko hän edes muita vaihtoehtoja, kuin jatkosopimusta Canadiensin mukaan. Pricen mukaan ajatus toisessa seurassa pelaamisesta oli hänen mielestään ”outo”.

Pricen tähänastisen uran paras kausi nähtiin kaksi vuotta sitten, kun hän pokkasi liigan parhaalle pelaajalle jaettavan Hart Trophyn sekä parhaalle maaliavahdille ojennettavan Vezina Trophyn.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.