Pittsburgh Penguins hävisi viime yönä kevään ensimmäisen finaaliottelunsa, kun Nashville Predators kaatoi pingviinilauman hurjin lukemin, 5-1.

Lienee sanomattakin selvää, että etenkin ottelun loppuvaiheessa nähtiin useita turhautuneita Penguins-pelaajia, joista yksi oli supertähti Sidney Crosby. Hän nimittäin päätti purkaa turhautumistaan Predatorsin PK Subbaniin.

Crosby nimittäin saapui Subbanin luokse kamppailun päätyttyä ja kaksikko kävi nopean keskustelun. Subban halusi lopulta jakaa keskustelun sisällön, joka oli eittämättä huvittava, koko maailman kuuleviin korviin.

– Usein kaverit mussuttavat jostakin, joka liittyy peliin tai on jotenkin henkilökohtaista, mutta hän tuli luokseni kertoakseen, että minulla on huono hengitys. Enkä tiedä mistä syystä, sillä käytän Listerineä aina ennen peliä. Joten olin sitä mieltä, että hengitykseni tuoksuu loistavalle, Subban kertoi toimittajille Sportsnetin mukaan.

Subbanin joukkuekaverit ainakin ottivat asian kuitenkin huumorilla vastaan, ja esimerkiksi Pekka Rinne antoi kommenttinsa asian tiimoilta.

– Hän on esimerkillinen kaveri ja hän käyttää aina hammaslankaa, Rinne hauskuutti.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.