Carolina Hurricanes on vahvistunut kesän aikana merkittävästi, mutta katseet ovat ainakin NHL Networkin toimittaja Dan Rosenilla edelleen vahvasti seuran ”vanhoissa” pelaajissa.

NHL Network on käynyt jo jonkin aikaa läpi ennakkoasetelmia tulevaan kauteen, siis seura kerrallaan, ja Hurricanesin kohdalla on tapahtunut paljon positiivisia asioita.

Joukkue toi takaisin paluumuuttaja Justin Williamsin ja Chicago Blackhawksista ryövättiin uudeksi ykkösvahdiksi Scott Darling. Darlingin ohella illinoislaisseurasta Carolinaan matkasivat myös Trevor van Riemsdyk sekä Marcus Krüger, ja kun mitään sen suurempia menetyksiä ei nähty, näyttää Hurricanesin tulevaisuus todella hyvältä.

Valoisa tulevaisuus perustuu kuitenkin, kovista hankinnoista huolimatta, ennen kaikkea pelaajiin, jotka olivat seurassa jo viime kaudella. Hurricanesin ydin on nimittäin todella nuori ja Rosen nostaakin ennakossaan esille kolmikon Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen & Elias Lindholm.

– Katseeni ovat erityisesti kolmessa kaverissa: Aho iski viime kaudella 49 tehopistettä, Lindholm 45 ja Teräväinen saldo oli 42. Nämä kolme kaveria ottivat sen seuraavan askeleen kehityksessään ja he olivat erittäin hyviä.

– Heidän on kuitenkin otettava (jälleen) se seuraava askel rikkoakseen Carolinan pudotuspelitrendin sekä parannettava joukkueen hyökkäyspeliä, sillä he (Hurricanes) tekivät viime kaudella 20:nneksi eniten maaleja ja ylivoimalla joukkue oli sijalla 21.

Rosen odottaakin, että koko kolmikko tulee kasvattamaan henkilökohtaisia pistemääriään viime kauteen nähden ja odotukset ovat kovat.

– Koko kolmikko teki päättyneellä kaudella 40+ pistettä ja ensi kaudella heidän tulisi olla 50+ pisteessä, ja yhden tai kahden heistä jopa yli 60 pisteessä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.