Netti on pullollaan toinen toistaan erikoisempia videoita, joiden läpikäymiseen ja katsomiseen ihmiset käyttävät roppakaupalla aikaa.

Jokainen varmasti tietää sen tunteen, kun jotain videota katsoessa mieleen herää tasan tarkkaan yksi kysymys: mitä hel***tiä juuri katsoin?

Tällaisten videoita ei kuitenkaan kävele joka päivä vastaan, mitä siis tulee jääkiekkoon ja NHL:ään. Vaan nytpä tuli, sillä videopalvelu Vimeossa on julkaistu Anime-video Edmonton Oilersista.

Kuten tällaisen ei-anime-fanin kohdalla kuuluukin olla, siitä ei tajua yhtikäs mitään, mutta samaan aikaan se saa sinut nauramaan. Ja myönnetään nyt tosiasiat – eihän tässä videossa ole yhtään mitään järkeä.

Edmonton Oilers Animu Opening from Animal on Vimeo.

Oilers-fanien keskuudessa videota on yritetty lähteä ymmärtämään väkisin. Luonnollisesti matkassa ollaan oltu huumorin saattelemana, ja joidenkin ”käsitys” videosta on se, että sen tarkoitus on esittää Edmontonin pelaajat jonkinasteisina sotajumalina, jotka lähetettiin halki ajan ja palauttamaan voittamisen kulttuurin albertalaiskaupunkiin.

Edmonton Oilers on viimeksi päässyt juhlimaan Stanley Cup -voittoa keväällä 1990, siis yli 27 vuotta sitten. Ei ole siis ihme, mikäli koko fanipohja on näin pahasti sekaisin, että lopputuloksena on yllä olevan videon tapaisia kyhäelmiä, sillä vuosien mittaisen piinan jälkeen Oilers on oikeasti valmis jälleen taistelemaan siitä kaikkein kirkkaimmasta.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.