NBC Sports pyrki tänään piristämään jääkiekkomaailmaa hauskoilla asioilla kaiken sen Detroit Red Wings -logokohun ja kyseisessä mielenosoituksessa tapahtuneiden selkkausten jälkeen.

Louisvillen tapahtumat ovat varastaneet kuluvan viikonlopun aikana otsikot, sillä mielenosoituksissa on menehtynyt ja loukkaantunut ihmisiä.

Jääkiekkoon asia linkittyi valitettavalla tavalla, kun uusnatsien järjestämällä marssilla kannettiin lähes identtisiä kopioita Red Wingsin logosta. Detroitilaisseura on antanut asiasta oman tiedotteensa, pohtien lakitoimia, ja myös NHL on tuominnut samaan sävyyn tapahtuneen.

Niinpä NBC Sports päätti keskittyä positiivisiin asioihin ja näihin mahtui myös suomalaisväriä. Yhdysvaltalainen mediajätti nimittäin nimesi Florida Panthersin ykkössentterinä toimivan Aleksander Barkovin ”aamiaismestariksi”.

Kaikki tämä perustuu Twitterissä levinneeseen aamiaiskuvaan, jossa Barkovilla on aamupalapöytä täynnä syötävää.

Jessica Blaylock

@JessBlaylock
Breakfast with Barky!! Thank you for letting us hang with you @Barkovsasha95

Fox Sports Floridan toimittaja Jessica Blaylock pääsi mitä ilmeisimmin työkaveriensa kanssa nauttimaan Barkovin aamupalaseurasta; tarjolla oli vaikka ja mitä syötävää.

Blaylock linkkasikin omalle Twitter-tililleen kuvan aamiaissetistä ja kiitteli suomalaista seuraavin sanoin: ”Aamiainen Barkyn kanssa!! Kiitos, että annoit meidän hengailla kanssasi.”

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.