Kukapa voisi unohtaa vuoden 2016 nuorten maailmanmestaruuskisat, jotka järjestettiin Helsingissä.

Kyseinen vuosi oli nimittäin juuri se, kun muun muassa Patrik Laine, Jesse Puljujärvi ja Sebastian Aho nousivat todelliselle tähtikartalle, ja tästä seuraavana kesänä Laine varattiin NHL:ään toisena ja Puljujärvi neljäntenä.

Kolmikko muodosti tuolloin koko kansaa ihastuttaneen PuLa-Aho-ketjun, joka oli MM-kisoissa täysin pitelemätön. Laine voitti kisojen maalipörssin ja Puljujärvi valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi.

Niin, ja voittihan Suomi tuolloin myös MM-kultaa.

Laine pelaa tätä nykyä Winnipeg Jetsin riveissä, Puljujärvi Edmonton Oilersissa ja Aho Carolina Hurricanesissa. Kolmikosta jokaisen tie vei siis eri osoitteisiin.

On siis hyvin hyvin epätodennäköistä, että vitjaa tultaisiin näkemään yhdessä enää pitkään aikaan. Onneksi on kuitenkin olemassa Jussi Jokinen All Star vastaan Suomi-Sarjassa pelaavan JHT Kalajoen hyväntekeväisyysottelu.

Nimittäin sekä Laine, Pulju että Aho ovat kaikki kamppailussa mukana, ja ottelun mainoksessa jo lupaillaan, että PuLa-Aho yhdistää voimansa kyseiseen kamppailuun.

Kolmikon lisäksi ottelussa pelaavat illan isäntä Jussi Jokinen, Mikael Granlund, Pekka Rinne, Leo Komarov, Miikka Salomäki, Ville Pokka, Markus Granlund, Aleksander Barkov sekä Janne Kuokkanen.

Ottelu pelataan 12.8 Kalajoella, Pirkonsuon Pyhätössä.

Pirkonsuon Pyhätön lehterit notkuu kun Suomi-Sarjan kuumin joukkue avaa kauden, tuttuun tyyliin Jussi Jokinen All Stars…

Posted by JHT Kalajoki on Dienstag, 1. August 2017