Ilya Kovalchuk on roikkunut koko menneen kevään ja kuluvan kesän otsikoissa mahdollisen NHL-paluunsa suhteen, mutta kauden 2017-18 osalta se haave on kuollut ja kuopattu.

34-vuotias konkarihyökkääjä haki tosissaan paluuta NHL:ään, mutta lopulta mitään konkreettista ei ilmaantunut ja niinpä hän allekirjoitti vuoden mittaisen jatkosopimuksen KHL-seura Pietarin SKA:n kanssa.

Muutamia päiviä myöhemmin hän kuitenkin paljasti, että kyseessä oli mitä todennäköisimmin hänen viimeinen sopimuksensa SKA:n kanssa ja samaan hengenvetoon hän vahvisti halunsa palata NHL:ään.

Nyt, kun ensi kauden kuviot ovat täysin selvät venäläisen maalitykin osalta, on hän keskittynyt lomailuun. KHL-kausi odottaa toki enää kuukauden päässä, mutta se ei ole estänyt häntä harrastamasta mielipuuhaansa: kalastamista.

Tällä hetkellä meneillään onkin ”Hai-viikko” ja Kovalchuk postasi itsestään, sekä saalistamastaan vonkaleestaan, kuvan Instagramiin.

🎣🎣🎣… люблю рыбалку

Henkilön Ilya Kovalchuk (@ilyakovalchukofficial) jakama julkaisu

Kuvassa Kovalchuk poseeraa melkoisen saaliin kanssa, sillä hän on naarannut merestä vasarahain.

Yahoo! Sports muistuttaakin melkoisen saaliin jälkeen, että nyt kun Kovalchuk voi raksittaa hain naaraamisen bucket-listaltaan, pääsee hän seuraavaksi – siis ensi kaudella – jahtaamaan NHL-unelmaansa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.