Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laineen arvostuksesta Pohjois-Amerikassa kertoo jotain se, että hänet valittiin supertähti Patrick Kanen rinnalle maila- ja varustevalmistaja Bauerin mainoskuvauksiin.

Laine on viettänyt ison osan kesästään Tampereen ”kiistakumppanina” tunnetussa Turussa, kun hän on ollut kehittämässä voimatasojaan legendaarisen fysiikkavalmentaja Hannu Rautalan opeissa.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan 19-vuotias nuorukainen haluaa olla entistä parempi tulevalla NHL-sesongilla kuin tulokaskaudellaan ja sen eteen on tehty ja tehdään hartiavoimin töitä.

NHL-pelaajan arkeen kuuluu kuitenkin ajan viettäminen myös Pohjois-Amerikan suunnalla, vaikka valtaosa kesästä meneekin kotimaassa. Laineen kohdalla se tarkoitti Bauerin mainoskuvauksia, kun hän hyppäsi kaukaloon yhdessä Chicago Blackhawksin supertähti Patrick Kanen kanssa.

Kane ja Laine saivat myös seuraa Toronto Maple Leafsissa niin ikään erinomaisen tulokaskauden pelanneesta William Nylanderista. Kaukalon ulkopuolella melkoisena rämäpäänä, ainakin viime vuosien osalta, tunnetulla Kanella vaikuttikin olevan nuoren kaksikon kanssa hauskaa, mikäli hänen twiittiään on uskominen.

Patrick Kane

@88PKane
Great time @BauerHockey athlete event with these two young guns @wmnylander and @PatrikLaine29. Some great products coming!

– Oli todella hauskaa Bauer Hockeyn urheilijoiden tapahtumassa näiden kahden nuoren pyssyn kanssa.

Mikäli koko kolmikon viime kauden pistemäärät NHL:n runkosarjassa lasketaan yhteen, poseeraa kuvassa tehopisteitä yhteensä 92 maalin ja 214 pisteen edestä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.