Bloomberg.com-sivuston mukaan Carolina Hurricanes on lähellä myyntiä. MLB-joukkue Texas Rangersin entinen osaomistaja ja toimitusjohtaja Chuck Greenberg on sivuston mukaan ostamassa Hurricanesin noin 500 miljoonalla dollarilla.

Joukkueen pelaajille tämä on hyvä uutinen – relokaatiohuhujen kohteena ollut seura tulee nimittäin pysymään Pohjois-Carolinassa. Greenberg aikoo etsiä paikallisia sijoittajia omistajaryhmään ja suunnittelee jakavansa ajansa Raleighissa ja Dallasissa.

500 miljoonan dollarin hinta on suurinpiirtein sama, minkä Bill Foley maksoi saadakseen laajennusjoukkueen Las Vegasin.

Hurricanes on päässyt pudotuspeleihin vain kerran sen jälkeen, kun joukkue voitti Stanley Cup-mestaruuden vuonna 2006. Viime kaudella Hurricanesin kotiotteluiden yleisömäärä oli koko liigan heikoin (11 776).

Joukkueen nykyisen omistajan, Peter Karmanosin, on tiedetty myyneen joukkuetta ainakin tämän vuoden alusta asti. Karmanos otti joukkueen omisukseensa vuonna 1994, jolloin se pelasi vielä Hartfordissa.

Greenberg myi osuutensa Texas Rangersista vuonna 2011. Hän omistaa tällä hetkellä kolme alasarjoissa pelaavaa baseball-joukkuetta. Hän oli myös mukana työskentelemässä biljonääri Ron Burklen ja jääkiekkoikoni Mario Lemieuxin kanssa heidän hankkiessa Pittsburgh Penguinsin ja rakentaessa joukkueelle uuden areenan.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.