Kolminkertainen Stanley Cup -mestari, Mr. Game 7, Justin Williams, on tällä hetkellä rajoittamaton vapaa agentti, toisin sanoen UFA. Myöhemmin tänään hän saakin laittaa nimensä alle haluamaansa pahviin, haluamansa joukkueen kanssa.

Se, mikä tämä joukkue tulee olemaan, on yhä arvoitus. TSN:n Darren Dreger on antanut nyt kuitenkin jotakin vihiä sen suhteen, mihin Williams tulee mahdollisesti lopulta päätymään.

Vuoden 2014 Conn Smythe Trophyn voittaja haluaisi jäädä Dregerin spekulaatioiden mukaan Itäisen konferenssin joukkueeseen, mutta mukana kattauksessa on myös yksi seura Lännestä.

– Justin Williamsin lista on lyhentynyt kolmeen tai neljään joukkueeseen. Hän oli alunperin korkealla Dallas Starsin listoilla, mutta tämä meni jo. Nashville Predators on kosiskellut miestä ja se on yhä kilvassa mukana. Sana kuitenkin liikkuu, että hän haluaisi jäädä Itään, joten Tampa Bay Lightning, Philadelphia Flyers sekä New York Islanders ovat vahvoilla.

Williams on pelannut komealla NHL-urallaan Flyersin, Carolina Hurricanesin, Los Angeles Kingsin sekä viimeisimpänä Washington Capitalsin riveissä. Miehen tilillä on 1 080 runkosarjaottelua, joissa hän on kerännyt tililleen 273 maalia ja yhteensä 682 tehopistettä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.