Mennyt kausi oli saksalaisvahti Thomas Greissin NHL-uran paras, sillä hän nousi ensimmäistä kertaa urallaan joukkueensa ykkösmaalivahdiksi.

Nyt New York Islandersia edustava maalivahti on joutunut todellisen skandaalin kohteeksi, sillä hän oli tykännyt sosiaalisessa mediassa Hitleriin viittaavista postauksista. Voit lukea asiasta lisää täältä.

Nyt Greiss on avannut itse suunsa asian tiimoilta. Äänensävy oli luonnollisesti nöyrä, kun hän pahoitteli tilannetta koko kiekkoilevalta maailmalta.

– Pahoittelen, että olen ollut vuorovaikutuksessa useissa postauksissa, jotka ovat näkyneet minun aikajanallani, mikä on väärin. Näistä postauksista tykkääminen oli virhe ja olen tästä aidosti pahoillani, Greiss kertoi tiedotteessaan Newsdayn Arthur Staplen mukaan.

Myös seura on julkaissut asian tiimoilta oman tiedotteensa, jonka viesti oli selvääkin selvempi; se ei nimittäin aio antaa maalivahdilleen anteeksi – ainakaan kovin helpolla.

”New York Islanders ei anna Thomas Greissin tekoja sosiaalisessa mediassa anteeksi ja aikoo puuttua asiaan seuran sisällä. Thomas katuu tekojaan ja ymmärtää tehneensä virheen”, Islandersin tiedotteessa mainittiin.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.