Calgary Flamesin käynnissä oleva tyhjennysmyynti saattaa koskettaa myös seuran tähtimaalivahti Jacob Markströmiä.

Ruotsalaisen kuusivuotinen sopimus umpeutuu vasta kesällä 2026. Maalivahdin agenttitoimisto on lisäksi neuvotellut sopimukseen täyden siirtokpykälän. Huippuvahti myöntää kuitenkin olevansa valmis luopumaan pykälästä, mikäli sopiva ottaja löytyy.

– Kaikki riippuu Calgarystä ja siitä, mitä he haluavat. Mihin suuntaan he haluavatkaan lähteä, en aio asettua poikkiteloin sen tielle, Markström myöntää Sportsnetille antamassaan haastattelussa.

– En aio kuitenkaan vaatia itse siirtoa muualle, maalivahti lisää.

Markström tiedostaa asemansa mahdollisisssa siirtoneuvotteluissa. Loppupeleissä ratkaisu on konkarivahdin omissa käsissä.

– Tiedän, että ennen treidin toteutumista heidän on soitettava minulle. Toistaiseksi puhelua ei ole kuulunut, joten jatkan vain pelaamista normaaliin tapaan, Markström ilmoittaa.

NHL:n parhaimpiin maalivahteihin lukeutuvalle ja kuuden miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivalle Markströmille luulisi löytyvän ottajia muista NHL-seuroista. Pudotuspelimenestystä tosissaan tavoittelevista seuroista ainakin Carolina Hurricanes, New Jersey Devils, Los Angeles Kings ja Edmonton Oilers saattavatkin soitella maalivahdin perään ennen maaliskuun alun siirtotakarajaa.

LUE MYÖS: