Colorado Avalanche otti viime yönä vakuuttavan 6-2 voiton Winnipeg Jetsistä. Colorado johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2-1.

Vielä kolmanteen erään lähdettäessä Winnipeg johti ottelua 2-1 lukemin. Peli lähti kääntymään, kun Gabriel Vilardi huitaisi mailallaan Coloradon Devon Toewsia. Puolustaja loukkaantui ja jäälle jäi huomattava verilammikko. Seuranneella ylivoimalla syntyi ottelun voittomaali.

Pahasta loukkaantumisesta huolimatta Toews pystyi vielä palaamaan otteluun. Hän keräsi vammastaan huolimatta kolmannessa erässä vielä tehot 1+1.

Coloradon suomalaiset olivat ottelussa vahvassa vireessä. Mikko Rantanen keräsi tililleen kaksi maalisyöttöä. Artturi Lehkonen puolestaan sivalsi yhden maalin.