Siirtohuhut NHL:n siirtotakarajalla runkopelaajiaan urakalla muihin seuroihin kaupanneen Calgary Flamesin ympärillä jatkuvat kiihkeinä.

Sportsnetin NHL-toimittaja Eric Francis nostaa esille tähtisentteri Nazem Kadrin tulevaisuuden seurassa. Colorado Avalanchessa voitetun Stanley Cupin jälkeen jättisopimuksella Albertaan siirtynyt kanadalainen myönsi taannoin medialle aikovansa keskustella tulevaisuudestaan seurajohdon kanssa tulevana kesänä.

Francis näkee Kadrin tilanteen varsin yksiselitteisenä.

– Kysymys kuuluu: Mitä hän aikoo tehdä? Pyytääkö hän siirtoa toisaalle jahdatakseen toista Stanley Cupiaan? Vai hyväksyykö hän roolinsa mentorina ja johtajana uudelleenvarustelua tekevässä Flamesissä? Francis listaa.

33-vuotiaalla Kadrilla on käynnissä toinen kausi seitsemän vuoden ja 49 miljoonan dollarin arvoisesta sopimuksestaan. Hyökkääjällä on sopimuksessaan täysi siirrot estävä pykälä, joten miehen kauppaaminen toisaalle vaatisi tämän oman hyväksynnän.

LUE MYÖS: