Columbus Blue Jackets saalisti viime yönä 6-5 jatkoaikavoiton Toronto Maple Leafsista. Voitosta huolimatta Columbukselle jäi ottelusta varmasti karvas maku.

Patrik Laine heilutti maaliverkkoja heti ottelun alussa. Osumasta kunnia kuului Kent Johnsonille, joka ryösti kiekon päädystä ja tarjoili sen välittömästi maalin eteen Laineelle. Suomalaispyssykin osoitti heti Johnsonin suuntaan, kun kiekko oli repussa.

Toisen erän alussa Laine joutui keskeyttämään ottelun. Hän oli kaksinkamppailutilanteessa William Lagessonin kanssa, kun ruotsalainen kaatoi Laineen sikamaisella jalkapyyhkäisyllä. Laine piteli tilanteen jälkeen olkapäätään.

Ottelussa nähtiin Columbukselta jo tavaramerkiksi muodostunut täysi sulaminen. Kolmannen erän alussa sinitakit johtivat ottelua 5-0, mutta Toronto onnistui iskemään viisi maalia viimeiseen erään. Lopulta Johnson iski Columbukselle voittomaalin jatkoajalla.