Huhut Toronto Maple Leafsin pudotuspeleissä täysin flopanneen supertähti Mitch Marnerin tulevaisuudesta käyvät tällä hetkellä kuumina NHL-medioissa.

Toronto Starin toimittaja Kevin McGran nostaa esiin mielenkiintoisen treidiskenaarion, jossa toisena osapuolena toimisi Tampa Bay Lightning.

– Koska Marner voi allekirjoittaa uuden sopimuksen jo kesällä, jatkosopimus ja treidi voisi toimia hyvin. Mikä tahansa seura haluaisi Marnerin riveihinsä. Lightningin valmentaja Jon Cooper on laulanut jo pitkään ylistyslaulua pelaajan tiimoilta. Tampa saattaisi olla halukas luopumaan Mihail Sergatsjovista vaihdossa Marneriin, McGran ehdottaa.

Mestaruusvuosiensa jälkeen paljon laatua rosteristaan menettänyt Lightning saisi Marnerista pitkäaikaisen tähtilaiturin, kun taas Leafs saisi 25-vuotiaasta venäläispuolustajasta kipeästi kaipaamaansa laatua puolustukseensa.

Miltä Marner vaihdossa Sergatsjoviin kuulostaisi? Kerro mielipiteesi suositussa NHL-olohuone -ryhmässä.

Tiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit lukea NHL:n televisioinnista lisää täältä.

LUE MYÖS: