Toronto Maple Leafsin kausi päättyi jälleen pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Nyt näyttää siltä, että Torontossa ollaan viimein rikkomassa kalliiden hyökkääjien muodostama runko, jotta seura voisi hankkia ison vahvistuksen pakistoonsa.

NHL-toimittaja Elliotte Friedman pohti podcastissaan, kuka Toronton uusi puolustajavahvistus voisi olla. Hän nosti esiin Chicago Blackhawksin Seth Jonesin.

Jones pelasi tällä kaudella Chicagossa 67 ottelua ja iski niissä tehot 8+23=31. Parhaalla kaudellaan hän on iskenyt 57 tehopistettä NHL:ssä.

Pisteisiin nähden Jones on varsin kallis. Hänen sopimuksensa vuosipalkka on 9,5 miljoonaa dollaria, ja diili kestää kevääseen 2030 saakka. Chicago voisi tosin olla kiinnostunut pidättämään osan puolustajan jättipalkasta siirron yhteydessä.

Jones ei ole viime vuosina onnistunut puolustuspelissäkään. Viimeisten kolmen kauden ajalta hänen tehotilastonsa on yhteensä miinuksella 55 pykälän verran.

LUE MYÖS