Pittsburgh Penguins on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen Leijonien MM-kisajoukkueessa mukana olevan Valtteri Puustisen kanssa. Puustinen tienaa uudella sopimuksella keskimäärin 775 000 dollaria per kausi.

Puustinen, 24, pelasi menneellä kaudella Penguinsin riveissä 52 NHL-ottelua tehopistein 5+15=20. Lisäksi hyökkääjä pelasi AHL:n puolella Wilkes-Barre/Scranton Penguinsissa 24 runkosarjaottelua pistein 5+8=13 sekä kaksi pudotuspeliä pistein 1+2.

Penguins varasi Puustisen 7. kierroksella (#203) kesällä 2019. Hän on pelannut Pohjois-Amerikassa edelliset kolme kautta, joista kaksi ensimmäistä sujuivat yhtä NHL-ottelua lukuun ottamatta kokonaan farmin puolella.

Pittsburgh Penguins

@penguins
The Penguins have re-signed forward Valtteri Puustinen to a two-year contract.

The contract runs through the 2025.26 season and carries an average annual value of $775,000 at the NHL level.

LUE MYÖS