Vancouver Canucks on aloittanut kautensa katastrofaalisella tavalla sen napattua vain kuusi voittoa 19 ottelustaan.

Kanadalaisseuran onkin kerrottu nyt aloittaneen usean kärkipelaajansa kaupittelun muille seuroille. Sisäpiirilähteet ovat kertoneet alkuviikon aikana mm. joukkueen alkukauden parhaan pistemiehen, tähtisentteri J.T. Millerin olevan lähtökuopissa.

Nyt huhujen keskiöön on noussut myös toisen kärkihyökkääjän, Brock Boeserin nimi. Sisäpiiritoimittaja Rob Simpsonin mukaan Canucksin GM Jim Benning on jo saanut yhteydenottoja Boeserista. Simpsonin mukaan Boeserin nimi on lisätty jo Canucksista saatavilla olevien pelaajien listalle.

Boeser, 24, on ollut tähänastisella NHL-urallaan varsin tehokas pelaaja. Laitahyökkääjä nakutti myös viime kaudella 56 pelissä 49 (23+26) tehopistettä. Jenkkitähden 7,5 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu kesällä, jolloin entisestä 1. kierroksen varauksesta on tulossa rajoitettu vapaa agentti.

LUE MYÖS: Jättitreidi vireillä? Sisäpiirilähde: Vancouver ja Minnesota valmistelevat kaksi tähtipelaajaa sisältävää kauppaa

Rob Simpson

@simmerpuck
Brock Boeser on the trading block. Will the #Canucks GM still be here to cut a deal? vancouverhockeynow.com/2021/11/22/nhl…