Ottawa Senatorsin ja nuoren tähtihyökkääjä Brady Tkachukin jatkosopimusneuvottelut junnaavat paikallaan, vaikka kauden alku häämöttää jo vajaan kuukauden päässä.

22-vuotiaan laitahyökkääjän vanhempi veli, Calgary Flamesiä edustava Matthew Tkachuk paljastaa 31 Thoughts -podcastissa osapuolten olevan vielä kaukana toisistaan.

– Hän saattaa olla tekemässä klassiset ”tkachukit”. Isä (NHL-legenda Keith Tkatchuk) aloitti kauden katsomossa (ilman sopimusta), minä aloitin kauden katsomossa ja Brady näyttäisi menevän samaa reittiä. Toivottavasti he saavat asiat järjetykseen.

– Liikkeellä on paljon vääriä huhuja. He (osapuolet) eivät ole lähellä sopimusta. Hänen tilanteensa ei ole niin haasteellinen kuin meillä oli aikoinaan, mutta mitä kauemmas tilanne venyy, sitä enemmän tkachukmaiseksi se muuttuu, Matthew kommentoi veljensä jatkosopimusneuvotteluja.

Senators on tiettävästi tarjonnut nuorelle tähdelleen kahdeksan vuoden ja 64 miljoonan dollarin sopimusta, joka takaisi pelaajalle kuuden miljoonan dollarin vuositulot. Tähän tarjoukseen viime kaudella 56 ottelua tehoin 17+19=36 pelannut amerikkalainen ei suostunut nimeään laittamaan.