Edmonton Oilers kiinnitti joukkueensa ykköspuolustaja Darnell Nursen pitkään jatkosopimukseen. Sopimus kattaa kahdeksan kautta ja on kokonaisarvoltaan 74 miljoonaa dollaria. Keskimääräinen vuosipalkka on 9,25 miljoonaa.

Monet kauhistelivat Nursen jättimäistä palkkaa. Hän tienaa jatkossa enemmän kuin esimerkiksi Miro Heiskanen ja Cale Makar, jotka lukeutuvat NHL:n parhaisiin nuoriin puolustajiin.

Nursen hintalapulle ei riitä, että hän on jykevä peruspakki. Häneltä odotetaan myös kovia tehoja. Niitä saatiinkin viime kaudella, kun hän iski 56 ottelussa tehot 16+20=36. Täydelle 82 ottelun runkosarjalle käännettynä tehot olisivat 23+29=52.

Nursen latoma maalimäärä on huima. Aiemmalla uralla hänen paras suorituksensa oli 10 maalia täydessä 82 ottelun runkosarjassa. Herää kysymys, oliko 16 maalissa kyse tuurista tai suonenvedosta, vai onko Nurse tosiaankin kova maalitykki.

Viime kaudella Nursen laukausprosentti oli 10,4. Se tarkoittaa sitä, että useampi kuin joka kymmenes kuti painui sisään. Vastaavaa lukemaa on vaikea ylläpitää jatkossa. Aiemmalla uralla Nursen laukausprosentti on korkeimmillaankin ollut 5,88.

Nursen lukemia voidaan verrata Colorado Avalanchen Makariin. Hän iski viime kaudella 44 otteluun kahdeksan maalia. Hänen laukausprosenttinsa oli 7,7.