Minnesota Wildin uskotaan olevan tällä hetkellä tosissaan Buffalo Sabresin tähtisentteri Jack Eichelin kintereillä.

Eichelin siirtohinta on nousemassa hurjaksi, minkä vuoksi seura on nyt tiettävästi löytänyt varavaihtoehdon siltä varalta, ettei se pääse yhteisymmärrykseen Eichelin hankinnasta.

Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman raottaa tilannetta Sportnet 360 -ohjelmassa.

– Jos on olemassa keino Eichelin hankkimiseksi, uskon edelleen Wildin tekevän kaikkensa viedäkseen homman maaliin. Toinen kaveri, josta seura on kiinnostunut, on Arizona Coyotesin Christian Dvorak. Hän on pelaaja, josta Minnesotan seurajohdossa pidetään. Kuulemani mukaan kiinnostusta on olemassa, Friedman paljastaa.

Vaikka 25-vuotias Dvorak ei Eichelin tasoinen kärkisentteri olekaan, saattaisi mies sopia loistavasti yhteen huiman tulokaskauden Wildissa pelanneen Kirill Kaprizovin kanssa. Jenkkihyökkääjä pelasi päättyneellä kaudella täyden 56 ottelun runkosarjan tehoin 17+14=31.

Myös palkkarakenne puhuu Dvorakin hankinnan puolesta: hyökkääjä kuittaa seuraavat neljä kautta kattavasta sopimuksestaan 4,45 miljoonaa dollaria per sesonki. Eichelin cap hit -lukema on huomattavasti korkeampi – 10 miljoonaa dollaria vuodessa.