NHL:n siirtotakarajapäivänä nähtiin tälläkin kertaa suomalaisittain yllättäviä kauppoja.

Muun muassa Anaheim Ducksin alakerrasta paikkansa ottanut Jani Hakanpää sai maanantaina puhelun kesken lounaan. Hänelle kerrottiin, että ura jatkuu seuraavaksi Carolina Hurricanesissa.

– Kyllä se vähän yllätyksenä itselle tuli. Olin lounasta syömässä San Josessa, kun Ducksin GM:ltä tuli puhelu, että ollaan kaupattu sut Carolinaan, Hakanpää kertaa NordicBet Studion haastattelussa.

– Oikeastaan sen jälkeen on ollut aika hurlumheitä. Sen jälkeen olin pari tuntia puhelimessa eri ihmisten kanssa, kun Carolina koitti järkätä, miten saavat mut ja kamat sinne.

– Oltiin tosiaan San Josessa, ja mulla oli mukana vain pieni käsimatkatavara, kolmen päivän reissulle olin pakannut… Hetkeksi tuli semmoinen, että mitäs nyt, Hakanpää naurahtaa.

Puolustajan mukaan molemmat seurat hoitivat siirron hienosti. Ehkäpä se isoin apu löytyi kuitenkin tällä kertaa oman perheen sisältä.

– Täytyy vaimolle antaa kunniaa, hän on pakannut kaikki meidän kamat Anaheimissa ja hoitanut asunnot, kalusteet ja muut järjestely. Itse painelin suoraan tänne, Hakanpää hymyilee.

Hakanpää kertoo myös, että Sebastian Aho auttoi Hurricanesia puolustajan hankkimisessa. Aho osasi kertoa seurajohdolle, millainen persoona on kyseessä ja miten hän sopisi joukkueeseen.

Voit halutessasi katsoa haastattelun kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: NordicBet