Taylor Hallin siirto Buffalo Sabresista Boston Bruinsiin oli yksi NHL:n siirtotakarajan suurimmista ja odotetuimmista pelaajakaupoista.

Hall kertoi siirtonsa jälkeen suostuneensa luopumaan sopimukseensa kirjatusta siirtopykälästä vasta Bruinsin kohdalla, sillä entinen ykkösvaraus halusi nimenomaan Bruinsiin ja tiettävästi pienempään kakkosketjun rooliin.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljasta nyt 31 Thoughts -podcastissa Hallin perässä olleen tukun muitakin huippuseuroja: toimittaja kertoo ainakin New York Islandersin ja St. Louis Bluesin olleen kiinnostuneita kanadalaislaitahyökkääjästä, mutta pöydällä oli vielä kovempikin vaihtoehto. Friedman kertoo nimittäin Vegas Golden Knightsin tehneen Hallista jopa tarjouksen Sabresille. MVP-palkittu hyökkääjä ei kuitenkaan ollut valmis luopumaan siirtopykälästään kasinokaupungin seuran kohdalla.

Paljastus on sikäli mielenkiintoinen, että Golden Knights on kerännyt kuluvalla kaudella 10 pistettä Bruinsia enemmän. Siinä missä Vegasin pudotuspelipaikka on käytännössä jo varma, joutuu Bruins kamppailemaan tosissaan pääsystä kevään tosipeleihin. Joukkue majailee tällä hetkellä itäisen divisioonan viimeisellä pudotuspelipaikalla vain neljä pistettä New York Rangersin edellä.

LISÄÄ AIHEESTA: Kaupatulta tähtihyökkääjä Taylor Hallilta iso paljastus – siirto Boston Bruinsiin ei ollut sattumaa