Vegas Golden Knights on ollut jälleen NHL:n aktiivisimpia seuroja. Seuraan uutena pelaajana liittyy Alex Pietrangelo. Samalla oven avauksella Vegas kauppasi tähtipuolustaja Nate Schmidtin lähes ilmaiseksi Vancouver Canucksiin.

Isot hankinnat ovat olleet arkipäivää Vegasille jo vuosien ajan. Seura on hankkinut isoissa pelaajakaupoissa muun muassa Mark Stonen, Max Paciorettyn, Thomas Tatarin, Robin Lehnerin, Paul Stastnyn sekä Alec Martinezin.

Vuosien mittaan Vegas on joutunut luopumaan useista pelaajistaan mahduttaakseen uudet hankintansa. Kovista kommenteistaan tunnettu NHL-asiantuntija Brian Burke arvioi, että pelaajat eivät enää niele Vegasin pompottelua.

– Vegasin täytyy olla varovainen. Mielestäni he tulevat saamaan maineen, että he mainostavat pelaajille kuinka Vegas on hieno paikka, ei ole osavaltioveroa ja tulet rakastamaan täällä asumista. Mutta sillä sekunnilla, kun he saavat uuden lelun, he kauppaavat sinut pois, Burke lataa.

– Nate Schmidt rakasti siellä pelaamista ja rakasti siellä olemista. He eivät voi tehdä tätä kovin usein. Pian pelaajat eivät enää halua mennä sinne.