Colorado Avalanche ja Chicago Blackhawks ovat päässeet yhteisymmärrykseen pelaajakaupasta. Colorado vahvistuu hyökkääjä Brandon Saadilla ja puolustaja Dennis Gilbertillä, kun taas toiseen suuntaan matkaavat puolustajat Nikita Zadorov ja Anton Lindholm.

27-vuotias Saad on koko pelaajakaupan nimekkäin pelaaja. Kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja tienaa kaudesta 6 miljoonaa dollaria, josta Blackhawks pidättää miljoonan verran. Viime kaudella laitahyökkääjä iski 54 ottelussa tehot 21+12=33. Paikoitellen tähtihyökkääjä oli isoissa vaikeuksissa, ja häntä peluutettiin nelosketjussa.

Coloradon saama puolustaja Gilbert ei ole vielä onnistunut tekemään NHL-läpimurtoaan. Viime kaudella 23-vuotias puolustaja tahkosi NHL:ssä 21 ottelua tehoin 1+2=3. Loppuaika kului farmin puolella.

196-senttinen ja 104-kiloinen Zadorov on puolestaan jykevä vahvistus Chicago-pakistoon. Hän pelasi viime kaudella 64 ottelua tehoin 4+9=13. Hänelle tehtiin siirron yhteydessä yksivuotinen 3,2 miljoonan dollarin jatkosopimus.

25-vuotias Lindholm on pelannut pääosin AHL:ssä. Viime kaudella hän kiekkoili farmissa 45 ottelussa ja keräsi niissä tehot 1+2=3.