New Jersey Devilsin kirkkaimman supertähden paikka jäi auki seuran kaupattua Taylor Hallin Arizona Coyotesiin kesken kuluvaa kautta.

Spekulaatiot Hallin korvaajasta Devils-paidassa käyvätkin nyt newjerseysiläismediassa kuumina. Yhdeksi vaihtoehdoksi on povailtu Florida Panthersista näillä näkymin UFA-markkinoille vapautuvaa Jevgeni Dadonovia.

– Tämä on mielenkiintoinen nimi. Dadonov voi hyvin olla Devilsin kiikarissa kahden kärkiketjun oikean laitahyökkääjän paikalle. Mikäli seura hankkisi Dadonovin, hän voisi palata yhteen KHL-aikojen pelikaverinsa Nikita Gusevin kanssa, kirjoittaa seuran asioita läheltä seuraava NJ.com.

– Dadonov ei ole Hallin tasoa, mutta hän on osoitti hyökkäyspään tehokkuuttaan iskemällä tämän kauden 69 pelissä 25 maalia ja 47 pistettä. Hall olisi kalliimpi vaihtoehto, arviolta 70 miljoonaa dollaria ja seitsemän vuotta, mutta Dadonovkaan ei irtoa halvalla. Hyvä vertailun kohde saattaisi olla Philadelphia Flyersin Kevin Hayes, jo solmi viime kesänä seitsemän vuoden ja 50 miljoonan dollarin sopimuksen, sivusto jatkaa.

Kolmatta kauttaan NHL:ssä pelaava 31-vuotias Dadonov kuittaa nykyisestä sopimuksestaan neljä miljoonaa dollaria kaudessa.