New Jersey Devilsin Taylor Hallin ympärillä pyörivä huhumylly saa päivä päivältä lisää vettä myllyynsä.

Boston Globe -lehden NHL-sisäpiiritoimittaja Kevin Paul Dupont ehdottaa Twitter-tilillään suorastaan hullulta kuulostavaa siirtoa, jonka avulla Vancouver Canucks saisi NHL:n toissa kauden MVP:n riveihinsä.

– Jos olisit Canucks, ja sinulla olisi mahdollisuus hankkia Hall varmuudella siitä, että hän allekirjoittaa jatkosopimuksen kanssasi, olisitko valmis luopumaan Quinn Hughesista tai Elias Petterssonista, toimittaja heittää ilmoille provosoivan kysymyksen.

Täystyrmäyksen toimittajan twiitti myös saikin, sillä se oli kerännyt keskiviikkoaamuna jo yli 700 vastausta, lähes kaikki näistä kieltäviä. Jotkut faneista ehdottivat vaihdokiksi Hallista Brock Boeseria, joskin myös hän lienee seuralleen liian arvokas tulevaisuuden nimi luovutettavaksi vaihdossa 28-vuotiaasta supertähdestä.

Hughesin ja Petterssonin vaihtaminen Halliin puolestaan olisi yksi NHL-historian idioottimaisimmista tempuista. Kaksikko muodostaa suurella todennäköisyydellä joukkueensa ydinrungon jopa kymmenen seuraavan kauden ajaksi. Pakin paikalla operoiva Hughes on tällä hetkellä vahvin ehdokas myös kuluvan kauden parhaalle tulokkaalle jaettavan Calder-palkinnon saajaksi samalla, kun 21-vuotias Pettersson on aloittanut toisen NHL-kautensa ryminällä iskien 29 peliin tehot 12+20=32.

Kevin Paul Dupont

@GlobeKPD
If you're the Canucks, with understanding you could sign Hall to a extension, would you give up Hughes or Pettersson in trade?

LUE MYÖS: Hurjaa temppua yrittänyt Kaapo Kähkönen valittiin ykköstähdeksi NHL:ssä – ”Häntä ei hätkäytä mikään”

LUE MYÖS: Patrik Laine hurja saldo Dallasia vastaan sai jatkoa – kuittasi Miro Heiskasen yv-osuman hetkessä