Dallas Starsin kapteeni Jamie Benn on saanut lähivuosina rajua kritiikkiä. Viime kaudella kanadalaishyökkääjä nakutti vain tehot 27+26=53. Palkkaa hän saa kaudesta 9,5 miljoonaa dollaria, joten odotukset ovat huomattavasti kovemmat.

Tälläkään kaudella Benn ei ole ollut parhaimmillaan. 23 pelatun ottelun jälkeen hän on tehnyt tehot 5+8=13, joista valtaosa on syntynyt kolmessa viimeisessä ottelussa.

Benn onkin herännyt vasta marraskuun loppupuolella. Hän on noussut Dallasin sankariksi ja iskenyt voittomaalin jokaisessa kolmessa viime ottelussa.

Vastaavaan suoritukseen on pystynyt Bennin lisäksi Dallasin historiassa ainoastaan kolme pelaajaa. Wayne Connelly (1968), Pierre Turgeon (2002) ja Jere Lehtinen (2005) pitävät yhdessä kolmen ottelun voittomaaliputken ennätystä hallussaan.

Bennillä on mahdollisuus iskeä neljäs peräkkäinen voittomaali lauantain ja sunnuntain välisenä yötä Chicago Blackhawksia vastaan. Dallas viilettää tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa.

Lue myös: Dallas-valmentaja piti puheenvuoron aliarvostetun Miro Heiskasen puolustukseksi: ”Hän ei saa ansaitsemaansa kunnioitusta”