Seurapomolta tyly arvio: Connor McDavidia ei nähtäne harjoitusotteluissa – myös kauden avaus vaarassa!

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa maanantaina, kun albertalaisjoukkueen vieraaksi saapuu Winnipeg Jets.

Joukkueen suurinta tähteä Connor McDavidia ei ottelussa kuitenkaan nähdä, eikä kanadalaistähti välttämättä tule Oilers-GM Ken Hollandin mukaan pelaamaan yhtäkään kamppailua koko harjoituskaudella. Myöskään pukeminen 2.lokakuuta pelattavaan NHL-kauden avausotteluun Vancouver Canucksia vastaan on vielä epävarmaa.

– Haluamme pelata asiassa varman päälle ja jos hän ei ole valmis pelaamaan kauden avauksessa, sitten häntä ei nähdä siinä, Holland totesi Sportsnetin mukaan medialle.

McDavid loukkaantui viime kauden viimeisessä runkosarjaottelussa huhtikuun alussa tilanteessa, jossa supertähden nivelsiteet repesivät. Tuolloin toipumisajaksi arvioitiin kolme kuukautta, mutta kuntoutuminen vaikuttaisi sujuneen ennakkoarvioita hieman hitaammin.

>>> Erikoistarjous rajoitetun ajan: Lunasta 20€ liveveto + 100% talletusbonus!