Roberto Luongon uran jatko ratkeaa lähipäivinä – tässä ovat legendan kolme vaihtoehtoa

© Kuva: Getty Images

Roberto Luongon uran jatkosta on Pohjois-Amerikassa spekuloitu jo pitkään. Onhan 40-vuotias kanadalainen maalivahdiksi jo varsin kypsällä iällä. Loukkaantumisetkin ovat olleet riesana. Lonkkavaivat ovat tulleet Luongolle tutuiksi.

TSN:n asiantuntija Frank Seravalli kirjoitti Twitter-tilillään, että Luongo tulee tekemään päätöksensä  uransa jatkosta seuraavina päivinä.

– Florida Panthers odottaa kuulevansa seuraavien päivien aikana, mitkä Roberto Luongon aikeet ovat ensi kaudeksi. Luongolla on kolme vaihtoehtoa: pelata, elököityä tai aloittaa kausi loukkaantuneiden reservissä lonkkaongelmien vuoksi, Seravalli kirjoitti.

Luongon kausi kestää kevääseen 2022 asti. Hänen vuosipalkkansa on 5,33 miljoonaa dollaria.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!