Venäjän johdolta erikoinen jyrähdys Jevgeni Kuznetsoville – antoi heti palaa: ”Jos olet ääliö, niin…”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Washington Capitalsin tähtihyökkääjä Jevgeni Kuznetsovin taival MM-kisoissa on lähtenyt kaksijakoisesti liikkeelle.

Venäjän kärkihyökkääjä on saanut MM-kisojen alkusarjan neljässä ottelussa kasaan jo hienot tehot 2+3=5. On kuitenkin huomioitava se, että näistä pisteistä jopa 2+2 syntyi surkeaa Italiaa vastaan.

Kuznetsov nauttii parhaillaan muun Venäjän joukkueen mukana harvinaisesta kahden päivän vapaata MM-kisoissa.

– Ihan positiivisesti on mennyt. Haluaisin enemmän vapaapäiviä, tietenkin. MM-turnaus on haastava, sillä täällä on niin paljon pelejä. Sen takia nämä vapaapäivät ovat erittäin tärkeitä. Tshekki-peli näytti, että jääkiekko on täällä niin erilaista – vauhti on aivan eri (kuin NHL:ssä). Virheiden hinta on paljon suurempi. Ehkä haluaisin jopa lisää tällaisia pelejä, Kuznetsov kertoi Championatin haastattelussa tunnelmiaan MM-kisoissa.

Kuznetsov ei ole koskaan ollut suuri haastattelujen ystävä, ja ainakin Capitalsissa häntä on useasti varoitettu kiroilusta medialle. Venäjän maajoukkueessa on selvästi otettu hyökkääjän haastattelut tarkkailuun.

– En ole katsonut yhtään Latvian (Venäjän seuraava vastustaja) peliä – haluatko, että katsoisin lisää jääkiekkoa? Ei kiitos. Elämässäni on tarpeeksi jääkiekkoa. Voiko Italiasta otetun 10-0 -voiton jälkeen rentoutua? Jos olet ääliö, niin teet niin. Jos olet viisas, niin sitten et ota rennosti. Minulle kerrottiin juuri äsken, että minun pitäisi olla vakavampi näissä haastatteluissa, Kuznetsov paljasti.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?