Venäjän johdolta erikoinen jyrähdys Jevgeni Kuznetsoville – antoi heti palaa: ”Jos olet ääliö, niin…”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin tähtihyökkääjä Jevgeni Kuznetsovin taival MM-kisoissa on lähtenyt kaksijakoisesti liikkeelle.

Venäjän kärkihyökkääjä on saanut MM-kisojen alkusarjan neljässä ottelussa kasaan jo hienot tehot 2+3=5. On kuitenkin huomioitava se, että näistä pisteistä jopa 2+2 syntyi surkeaa Italiaa vastaan.

Kuznetsov nauttii parhaillaan muun Venäjän joukkueen mukana harvinaisesta kahden päivän vapaata MM-kisoissa.

– Ihan positiivisesti on mennyt. Haluaisin enemmän vapaapäiviä, tietenkin. MM-turnaus on haastava, sillä täällä on niin paljon pelejä. Sen takia nämä vapaapäivät ovat erittäin tärkeitä. Tshekki-peli näytti, että jääkiekko on täällä niin erilaista – vauhti on aivan eri (kuin NHL:ssä). Virheiden hinta on paljon suurempi. Ehkä haluaisin jopa lisää tällaisia pelejä, Kuznetsov kertoi Championatin haastattelussa tunnelmiaan MM-kisoissa.

Kuznetsov ei ole koskaan ollut suuri haastattelujen ystävä, ja ainakin Capitalsissa häntä on useasti varoitettu kiroilusta medialle. Venäjän maajoukkueessa on selvästi otettu hyökkääjän haastattelut tarkkailuun.

– En ole katsonut yhtään Latvian (Venäjän seuraava vastustaja) peliä – haluatko, että katsoisin lisää jääkiekkoa? Ei kiitos. Elämässäni on tarpeeksi jääkiekkoa. Voiko Italiasta otetun 10-0 -voiton jälkeen rentoutua? Jos olet ääliö, niin teet niin. Jos olet viisas, niin sitten et ota rennosti. Minulle kerrottiin juuri äsken, että minun pitäisi olla vakavampi näissä haastatteluissa, Kuznetsov paljasti.