NHL on pyytänyt anteeksi kohua herättänyttä tapausta San Jose Sharksin ja Vegas Golden Knightsin välisessä ratkaisevassa seiskapelissä.

Golden Knightsin Cody Eakin sai kolmannen erän puolivälissä suihkukomennuksen huitaistuaan aloituksen jälkeen Sharks-kapteeni Joe Pavelskia rintaan. (Lue uutinen täältä)

Seuranneen viiden minuutin ylivoiman aikana Sharks paukutti peräti neljä maalia nousten 0-3-tilanteesta 4-3-johtoon ja voitti kamppailun lopulta jatkoerässä 5-4.

Taalaliigan anteeksipyynnöstä kertoi muun muassa TSN:n mukaan Golden Knightsin GM George McPhee.

Anteeksipyynnön lisäksi NHL myös hyllytti ottelussa tuominneen päätuomarikaksikon.

Eric Furlattia ja Dan O’Hallorania ei nähdä pudotuspelien toisen kierroksen otteluissa.