Tähänkin kauteen yhtenä suurimmista Stanley Cupin voittajasuosikeista lähtenyt Nashville Predators on ajautunut tukalaan tilanteeseen NHL:n pudotuspelien avauskierroksella Dallas Starsia vastaan.

Predators kärsi lauantai-iltana 3-5-kotitappion joukkueiden viidennessä kohtaamisessa. Samalla Stars karkasi ottelusarjassa kuskin paikalle voitoin 3-2.

Edellisottelussa neljän päästetyn maalin jälkeen maalilta vaihdettu Pekka Rinne päästi lauantai-iltana taakseen viisi kiekkoa, eikä joukkueen nykyvire lupailekaan pitkää jatkoa tennesseeläisten kaudelle.

– Dallas on tällä hetkellä parempi joukkue. He pitävät pelin yksinkertaisena. Meidän kaikkien pitää parantaa. Minulle on ihan sama syttyvätkö pelaajamme näihin peleihin positiivisuuden vai vihan kautta, mutta kaikkien täytyy parantaa, minä mukaanlukien, Rinne luettelee tämän hetken realiteetteja Predatorsin kotisivujen haastattelussa.

– Dallasille on pakko antaa tunnustusta. Heillä on paljon lahjakkuutta ja he pelaavat hyvää kiekkoa. Mutta tärkeintä on, että jokainen meistä parantaa jatkossa otteitaan, muuten luvassa on todella, todella lyhyt playoff-reissu, Rinne päättää.

Kaksi peräkkäistä ottelua voittanut Dallas johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2. Sillä on mahdollisuus katkaista Nashvillen kausi maanantain ja tiistain välisenä yönä joukkueiden kohdatessa seuraavan kerran Dallasissa.