Pudotuspelivauhti löytymässä! Patrik Laine syötteli Bostonin nurin: ”Homma tuntuu koko ajan mukavammalta”

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin ykkösketjun laidalla viime aikoina luistellut Patrik Laine alkaa pikku hiljaa löytää pelivirettä kevään pudotuspelejä ajatellen.

Suomalainen sai syöttöpisteet joukkueensa kahteen avausmaaliin Jetsin aiheutettua Boston Bruinsille jo kolmannen peräkkäisen tappion. Koko alkuvuoden ilman varsinaisen peliajan tappioita pelanneen Bruinsin pelissä on ollut näkyvissä melkoista ulospuhalluksen meininkiä komean putken katkettua.

Ottelun avausmaalissa Laine tälläsi napakan lämärin suoraan maalirautoihin, josta kapteeni Blake Wheelerillä (1+1) oli helppo työ lakaista kiekko maaliin. Toisessa osumassa suomalainen taas tarjoili komean syötön Mark Scheifelelle (1+2). Ketju värkkäsi ottelussa kaikkiaan seitsemän tehopistettä.

– He löytävät hyvin vapaita paikkoja jäällä. Alan oppia, minne he haluavat minun menevän kaukalossa. Tämä on oppimisprosessi, mutta homma alkaa tuntua koko ajan mukavammalta, Laine kommentoi ykkösketjun peliä Jetsin verkkosivuilla ottelun jälkeen.

Vierasjoukkue Bruinsin maalilla torjunut Tuukka Rask pysäytti ottelussa 20 laukausta. Laineen peliaika ottelussa oli 17.29 minuuttia, Sami Niku luuti kotijoukkueen puolustuksessa vajaat 13 minuuttia.

Laineen tehoja sekä ottelun muita huippuhetkiä voit ihailla alta löytyvältä videolta: