Lähde: Winnipeg Jets hakee melkoista supervahvistusta – peräti kaksi suomalaista vaihtonappulana!

© Kuva: Getty Images

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Winnipeg Jets on valmis pistämään ”kaiken peliin”, jotta Winnipegistä kotoisin oleva Ottawa Senatorsin hyökkääjä Mark Stone siirtyisi joukkueeseen.

– Jets on mielestäni Stonen perässä. He haluavat hänet todella paljon. En ole vielä vakuuttunut siitä, että Jets olisi Matt Duchenen kintereillä, tai siitä aikovatko he edes olla. Uskon, että Jets laittaa kaiken peliin Stonea varten, joka on kotoisin Winnipegistä, Friedman sanoi Sportsnet Vancouver 650 -radiokanavalla.

Stonen nykyinen sopimus päättyy ensi heinäkuussa, joten kanadalainen tulisi vain lainalle loppukaudeksi. Tästäkin huolimatta miehen hinta on korkealla.

– Jetsillä on paljon asioita joita he voivat tehdä. He ovat valmiita antamaan kaupassa ensimmäisen kierroksen varauksensa. Heillä on todella hyviä lupauksia. Heillä on Jack Roslovic, Sami Niku sekä Kristian Vesalainen. En ole vielä varma antavatko he näitä kavereita kuitenkaan kaupassa. Sanoisin kuitenkin, että Vesalainen ja ensimmäisen kierroksen varaus toisi Stonen Jetsiin, Friedman uskoo.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!