Horjuttaako Tampa Baytä mikään joukkue? NHL:n hallitsija pystynyt historiallisen kovaan temppuun

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Jos yhden kerran Stanley Cupia juhlinut (2004) Tampa Bay Lightning muovautui NHL:n alkukaudella väkevän startin ansiosta NHL:n kenties suurimmaksi voittajasuosikiksi, niin sama ajatus leimannee joukkuetta seuraajien mielissä edelleen.

Joukkue on osoittanut läpi kauden huimaa tasaisuutta. Se on juhlinut voittoa 20 kertaa sesongin 56 ottelussa niin kotona kuin vieraissakin. Sarjan toistaiseksi ainoa 80 pinnan rajan rikkoja on ottanut kotiyleisönsä edessä 19 suoraa päänahkaa ja keikkapeleissäkin hienot 13.

Edellisen kerran tällaiseen temppuun mainitun 56 kamppailun otannalla on pystynyt Washington Capitals sesongilla 2015-16. Sitä aiemmin Detroit Red Wings liekehti mainituilla tavalla kaudella 2007-08.

Tampa kaatoi Aleksander Barkovin kipparoiman Florida Panthersin viime yönä numeroin 5-2.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?