Ykkösylivoimastakin torstaina pois pudotettu Patrik Laine on NHL-uransa vaikeimmassa tilanteessa.

20-vuotias Winnipeg Jets -hyökkääjä ei ole onnistunut viime aikoina oikein missään, ja tämän vuoden maalisarakekin näyttää vasta yhtä osumaa, joka syntyi tammikuussa.

– Tällä hetkellä ei oikeastaan kiinnosta pätkän vertaa teenkö maaleja vai en. Kunhan saisin pelattua hyvin. Se on oikeastaan ainoa asia, joka tällä hetkellä kiinnostaa, Laine kommentoi Ilta-Sanomille.

Nuori suomalaistähti kertoo myös, että hän on ollut aiemminkin vastaavissa ongelmissa ja aina niistä on selvitty, joten uskoa löytyy. Samalla Laine kuitenkin myöntää, että välillä kaukalossa on ollut suuriakin motivaatio-ongelmia, jotka on nyt selätetty.

– On ollut semmoisiakin pelejä, joissa ei ole kiinnostanut yhtään pelata. Ei oikein napannut. Silloin se peruspelikin näyttää siltä, ettei siitä tule yhtään mitään, Laine myönsi.

– Viime aikoina ei ole ollut ainakaan siitä kiinni. Yritän täysillä joka pelissä, mutta aina ei vaan onnistu. Perustekemisen taso ei ole ollut viime aikoina mitään timanttia, mutta ei myöskään ihan vitsikään, Laine kertasi Ilta-Sanomille.