NHL:n mestarivalmentaja palasi vanhaan kotikaupunkiinsa – sai entiseltä kotiyleisöltä ikimuistoisen vastaanoton!

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin viime kauden päätteeksi seurahistorian ensimmäiseen Stanley Cup -voittoon johdattanut päävalmentaja Barry Trotz palasi viime yönä vanhaan kotikaupunkiinsa nykyisen joukkueensa New York Islandersin kanssa.

Vuodesta 2014 viime kesään asti Capitalsia valmentanut 56-vuotias mestarivalmentaja sai vanhalta kotiyleisöltään todella lämpimän vastaanoton, eikä myöskään itse seura ollut unohtanut karismaattista ex-valmentajaansa, vaan näytti videotaulullaan komean tribuutin tämän kunniaksi.

Kotiyleisö puolestaan palkitsi valmentajan antamalla tälle usean minuutin mittaisen standing ovationin kiitoksena ikimuistoisesta viime keväästä.

Itse ottelussa Trotzin johtama Islanders ei antanut hallitseville mestareille armoa vaan haki tyylipuhtaan 0-2-vierasvoiton.

Trotzin Midaksen kosketus tuntuu siirtyneen miehen mukana myös New Yorkiin, sillä koko NHL:n surkeimpiin joukkueisiin ennen kauden alkua monien papereissa kuulunut Isles johtaa tällä hetkellä Metropolitan-divisioonaa ollen itäisessä konferenssissa kolmantena. Ilman kovan luokan supertähtiä pelaava joukkue on voittanut neljä viimeistä otteluaan.

Katso Capitalsin komea muistaminen ex-valmentajaansa kohtaan täältä: